Op deze smartphones gaat Fortnite voor Android werken

De populaire online multiplayergame Fortnite komt deze zomer naar Android, maar een officiële releasedatum is nog niet bekend. Wel heeft ontwikkelaar Epic Games een lijst met toestellen online gezet die straks met de game werken. Zit jouw smartphone erbij?

Fortnite op Android-toestellen

De iOS-versie van Fortnite is sinds april op iOS beschikbaar en een enorm succes. Daarom maakte Epic Games eerder dit jaar bekend dat het spel ook naar Android komt. Op de officiële release moeten we nog even wachten, wel weten we op welke Android-telefoons de game straks draait. Check in de lijst hieronder of jouw toestel compatibel is.

Samsung

Huawei

Google

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *