Een kijkje achter de pen van Chams Najée

Hoi, Ik ben Chams Najée, ik ben 30 jaar oud en ik ben schrijver.  Het is altijd al een droom van me geweest om schrijver te worden en een boek te publiceren.

Ik creëer heel graag verhalen en naast het creëren van boeken werk ik als proeflezer voor enkele uitgeverijen. Naast mijn werk lees ik veel en geniet ik van het leven.

Mijn favoriete schrijvers zijn Linda Howard, Nora Roberts en Virginia Andrews.

De verhalen die ik vooral schrijf zijn Fantasy. Op dit moment ben ik bezig met een boekenreeks over een tweeling die jaagt op duistere wezens.

Hoe ik aan ideeën kom voor het schrijven van boeken komt vooral omdat ik word geïnspireerd door alles wat ik doe en zie. Ik heb altijd al een levendige fantasie gehad en verhalen vertellen is iets wat me gemakkelijk afgaat.

Als ik de personages bedenk, krijgen ze langzaam maar zeker vorm in mijn hoofd. Ik ben een fan van sterke vrouwen en ik haat clichés, dus die probeer ik te vermijden. Namen kiezen is een tergend proces, voornamelijk omdat je als auteur een catchy naam wilt kiezen. Voor mij was het vooral moeilijk om mijn sterke vrouwen te benoemen. Ze moesten gewoon een coole naam krijgen.

Wat ik leuk vind aan het schrijven van boeken is dat de verhalen in mijn hoofd willen op papier gezet worden en ze neerpennen brengt me rust. Het creëren van nieuwe werelden is spannend en soms verbaas ik mezelf, en daar hou ik van.

Ik heb meerdere boeken op mijn harde schijf, waarvan ik er al 2 gepubliceerd heb.

De boekenreeks heet: Hunters Saga.

Boek 1 heet “Origins”

Boek 2 heet “Bloed en Verraad” 

Flaptekst “Origins”

Aydan en Tenny zijn een ogenschijnlijke doodnormale tweeling, geboren in een familie van jagers. Ogenschijnlijk… Aydan en Tenny zijn geen gewone jagers. Elke nacht trekken ze erop uit en jagen ze op duistere wezens om in het geheim de mensheid te beschermen. Dankzij het evolutie-gen zijn deze heldhaftige tweeling sneller, sterker en hebben ze overontwikkelde zintuigen, waardoor ze duistere wezens kunnen opsporen. Het enige nadeel: deze wezens, kunnen hen ook opsporen. Wanneer Aydan, die als rechercheur bij de politie werkt, een mysterieuze zaak krijgt, wordt het al snel duidelijk dat zijn jagersbestaan en mensenbestaan elkaars paden zullen kruisen. Kan hij zijn geheim bewaren én deze uitdagende zaak op zich nemen? Ondertussen valt Tenny als een blok voor de charmes van de norse, maar knappe Blade. Ze merkt al snel dat ze zal moeten kiezen tussen de drang naar de jacht of een leven met Blade. Slaagt Tenny erin om beide te combineren of zal zij toch een hartverscheurende keuze moeten maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *